Så vart jag då 27 år

Så var det dags igen. En ny födelsedag och idag nådde jag den glammiga åldern av 27 år.

Det blev en bra dag. Solen har varit närvarande även om det var lite ruggigt. De sjöng för mig på jobbet och av mina 2 underbara kolllegor inne på Lille Skutt så fick jag ett dussin vinglas. Passade mig utmäkt *haha*

Firandet började redan vid 12 på natten då jag fick sms av min syster som grattade. Du var allt först med att gratta :D Sedan under dagen så rullade grattis smsen in. Bl.a från min Stjärna Mikaela, Ramona och Elin. När jag kom hem var det som vanlig prat i telefonen på denna dag. Ramona, mamma och min älskade mommo ringde. Farmor och farfar ringde också och utbringade ett fyrfalldigt leve i telefonluren :D Så härligt när jag kan få prata med alla på en och samma dag.

Så nu är denna dag nästan slut men det egentliga firandet kommer först nästa vecka då jag är tillsammans med alla mina sötnötar på en liten båt :D


"Åh här kommer vi med små paket, det är din dag idag"

      Glad Påsk

Glömde ju skriva i måndags! Skäms på mig! Då fick jag nämligen den underbara nyheten att syrran kan följa med på kryssningen om 2 veckor!!! Helt fantastiskt! Alla problem är lösta. Allt är bokat och klart inför det som komma ska :D

Påsken kommer jag att tillbringa hos Elin och hennes sambo i Tidaholm. Ska bli riktigt kul då jag inte träffat henne sedan i somras men där kommer jag inte ha tillgång till internet så det kommer bli en utmaning vill jag lova. Så inte förrän på måndag kommer jag få koppla upp mig mot världen igen ;)

Glad Påsk på er alla där ute :D

      Heath Ledger 30 år



4 april 1979 - 22 januari 2009

Idag skulle Heath Ledger fyllt 30 år. Men det fick han aldrig uppleva. Men jag vill ändå uppvakta en av de bästa skådespelarna på det som skulle ha varit deras stora dag. Jag önskar så innerligt att du fortfarande vore med oss inte bara själsligt genom dina filmer och din dotter Matilda utan även kroppsligt. Att din dotter skulle ha kunnat säga grattis till dig idag. Det önskar jag henne mer än nått annat. Grattis Heath. Du kommer alltid finnas i mitt hjärta ♥


      Svävar mellan hopp och förtvivlan

Kanske, kanske inte... Hur kommer det egentligen att sluta. Först var allt klart. Syrran, Ramona och jag skulle iväg på kryssning nu i april. Sedan började det blir problem för syrran och Ramona. Hundvakt, pengar och så. Sedan blev det helt plötsligt kolsvart och syrran kunde inte följa med pga vissa omständigheter... Detta hittade vi idag en lösning till som inte verkar gillas av alla inblande. Ramona verkar det vara ganska säkert att hon kommer att kunna följa med. Men Syrran behöver fortfarande hundvakt... Synd att de jag känner som en gång bott i Kalmar inte bor där längre. Annars hade jag kunnat fråga någon för henne. Så nu hoppas jag att hon hittar en hundvakt så denna resa kan bli av för oss alla tre. Vet ju inte när det kommer inträffa igen att vi ses alla tre då vi bor så utspridda.

*Håller alla tummar och tår jag har och ber till de högre makterna*

      Supernatural Maraton

Hade ett litet Supernatural Marathon igår kväll. Jag hade 5 avsnitt som jag av någon anledning inte hade sett ännu så nu skulle det bli av. Fredagskväll, förkyld och i behov av uppmuntran så är detta det ultimata sättet att pigga upp mig på. Fram med avsnitten och Peanut M&M's, för utan provition klara jag mig inte ;)

Var ett tag sen jag såg Dean och Sam så det var riktigt skönt att bara dra av 5 avsnitt på en gång och bli helt uppslukad av deras värld. En upplevelse som blev en berg- och dalbana känslomässigt som vanligt. Jag slängs mellan rädsla, tårar, glädje och skratt. Längtar till nästa avsnitt för nu är jag verkligen nyfiken på vad som kommer att hända. Vad är det som är så hemskt att profeten blev helt skärrad och var tvungen att varna Sam och Dean men inte fick för att ödet får de inte ändra på. Jag klarar inte av denna väntan!!! Under tiden får jag nöja mig med lite bilder helt enkelt.















Måste ju ha med den absolut viktigaste karaktären i serien: '67 Chevy Impala som bland oss Supernaturalfans är döpt till Metallicar ♥

      Fräknar <3

Jag var inne på en blogg som hade ett inlägg om fräknar, om vad vi tyckte om det. Jag var bara tvungen att skriva : "Tycker det är riktigt sexigt med fräknar, dock inte med för många. Några av de absolut läckraste killarna i världen, enligt mig, har fräknar och även jag :D" Jag fick då förfrågan på om jag kunde ge förslag på killar som har fräknar och jag satte genast tänderna i den förfrågan för jag kände att bildbevis vill jag ju också ha ;)

Så här kommer några av de sexigaste killarna i världen, ENLIGT MIG, med fräknar och en av dem finns tyvärr inte med oss längre men han bara måste få vara med.

Jensen Ackles




Kim Carlsson




Johnny Depp




Heath Ledger (Saknar nått otroligt mycket :´( )




Christian Bale




Tom Welling




Fräknar är helt enkelt grymt sexigt <3<3<3

      Exprimenterar

Äntligen har jag satt mig ner  för att exprimentera lite med utseendet på min blogg. Det är så trist att titta på en blogg som inte är personlig på något sätt. Jag vill inte att den ska vara precis som de teman jag kan välja. Fast det är mycket jag skulle vilja göra men nu har jag i alla fall tagit de första staplande stegen mot att lära mig det här. Jag har lyckats byta bakgrund och få upp en header. Duktigt gjort av mig som aldrig har hållit på med sådana här saker förrut.

Tur att det finns bra bloggar att gå till för hjälp. Idag har jag använt mig av Mimmis Design. Där finns många bra tips för nybörjare som mig som är enkelt förklarade. Skönt att det finns sådana sidor. Behöver inte som tur är inte vara proffs på detta med webdesign för att kunna göra något kul med bloggen.

Den layout som jag nu har lär fort ändras så snart jag börjar bli varm i kläderna på hur jag ska göra. Nu letade jag bara upp en bild på nätet som passade mig att ha som bakgrund och headern letade jag fram bland mina bilder. Så just för tillfället är den helt och hållet Supernatural inspirerad :D

Men jag måste få in nått inslag med grabbarna i Arvingarna så jag ska försöka knåpa ihop en header när jag väl lärt mig mitt bildredigeringsprogram. Jag är otekniskt så det bara smäller om det när det kommer till sådana här saker alltså.

Men, men... nu börjar det gå framåt i allla fall. Hoppas ni alla har god lycka i er design av bloggen!


 

      Sjuk...

Jaha, så vart jag här igen. Sjuk och eländig. Hemma från jobbet idag pga min jädrans förkylning! Men jag misstänkte att det skulle bli så här. Förkylningen började i torsdags och när jag kom hem efter jobbet orkade jag inte göra mycket mer än sitta framför tv:n. Kände mig riktigt risig men eftersom hela jobbet på fredags kvällen skulle ut,  bowla och äta på STRIKE så var det inte tal om att jag skulle vara hemma från jobbet den dagen. Sedan på natten där så kom min älskade syster, mamma och pappa till mig. Vi ägnade hela helgen åt att möblera om min lägenhet och då måste jag vara alert och inte låta förkylningen ta överhand.

Så igår började förkylningen bryta ut på allvar. Jag gick upp vid 04.50 för att göra mig iordning innan bussen till jobbet gick vid 05.30. Sen jobbade jag i barngrupp tills klockan var 13.45 och sedan hade jag planeringstid till 16 då vi startade vårt avdelningsmöte. Förrutom att förbereda inför utvecklingssamtalen vi ska ha senare i vår så skruvade jag även ihop en miljöbänk helt själv. Vilket säkert inte va särskilt smart med tanke på hur jag mådde. Vi bestämde redan då att jag skulle vara hemma tisdag och onsdag. Så jag hoppas verkligen att jag har blivit bättre tills imorgon så jag kan jobba på torsdag. Hatar att vara sjuk och det kostar ju så mycket. Karensdagen är ju svindyr...

Fick min deklaration idag. Den var verkligen inte nått att hänga i julgranen. Jag får tillbaka 232 kr och det kunde de lika gärna ha behållit. Fast jag kommer ju in på nått dansställe för att se Arvingarna för de pengarna så ja kanske ska vara glad för det lilla.

Jag fick även skivan "Tjejer" som jag vann på Tradera idag. Jag var tvungen att bjuda på den skivan även om jag redan har den för denna version innehöll "Tears in heaven" och det gör inte den version jag  har.

Min underbara syster gjorde en riktigt snygg bild med Casper på till mig idag :D



Så genast tyckte ja mindre synd om mig själv när jag fick den. Riktigt kanonjobb du gjort!
Verkar som om du vet vilka bilder jag har ett extra gott öga till för du har prickat in en hel del av dem ; )
Snacka het grabb alltså!

Verkar som om det börjar bli problem inför kryssningen med grabbarna nu i april... Från både Ramonas och syrrans håll. Jag hoppas verkligen att allt löser sig tillslut för vi måste ju med alla tre! Börjar bli orolig inför detta alltså. Det är ju snart dags så det är inte så mycket tid vi har på oss att lösa de problem som dykt upp. Bara några veckor... Håller alla tummar för att nått löser allt detta.

Mycket upp och ner som hänt idag...

RSS 2.0