Semester!

Första dagen på semestern och den har jag tillbringat med att städa och tvätta. Ikväll kommer syrran, mamma och pappa för imorgon ska vi åka iväg på weekendkryssning med Birka Paradise till Riga och Visby. Det ska bli så himla kul! Få umgås en hel vecka med syrran och bara få va tillsammans. Inga måste eller nånting sånt. Bara åka med båten. Gå iland när vi kan och bara få umgås med varandra. Det kommer verkligen bli semester! Fats vi kommer i och för sig jobba också. Fast då dock med vårt fritidsjobb... Våran fansite om Arvingarna. Ska planera lite hur vi ska utveckla den och så.

I Visby ska vi även få träffa vår älskade kusin igen och bara umgås tillsammans. Sen kommer vi inte hem förrens på tisdag igen. Men inte blir det någon ro och vila efter det inte! Nej, för på onsdagen så är det dags att ut och resa igen. Så jag och syrran kommer i princip hem till mig igen bara för att jag ska packa om min väska ;) Mamma och pappa åker hem till sig igen då men jag och syrran ska bege oss ut på nya äventyr.

Nu till Göteborg! Vi ska se Arvingarna på Liseberg då på onsdagen den 22 juli <3 Längtar efter att få träffa dem igen som en galning och då är det bara 13 dagar sen jag såg dem i Fågelfors. Men längtan är alltid stor efter dem så fort jag gått ifrån en spelning med dem. Sedan blir det en heldag i Göteborg på torsdagen och sen på fredagen så drar kosan mot Åseda där vi ska se Arvingarna igen ;)

Från början när vi planerade våran lilla minitripp till Göteborg så skulle Arvingarna spelat i herrljunga som låg påväg hem för min del och en lite omväg för syrran men då det inte är särskilt långt dit från Göteborg så tänkte vi att varför inte se Arvingarna 2 gånger när vi kan. När vi sedan fick reda på via Folkets Park i Herrljungas hemsida att de INTE skulle spela där så kollade vi upp vart de skulle spela istället när Arvingarna väl uppdaterat sin egen hemsida. När vi såg att de skulle till Åseda som är påväg hem för syrrans del så bestämde vi att då får vi åka dit istället. Så det blir 2 spelningar ändå :D

Sen blir det till att åka hem på fredagen och då på kvällen ska jag iväg till några kompisar och ha Singstar kväll... Sen äntligen blir det vila på söndagen... och då lär jag sova länge! För sen på måndagen är jag tillbaka på jobbet. Så det kommer bli en händelserik semester vill jag lova även om den är riktigt kort. Men då jag hellre sprider ut semestern och tar lite ledigt här och lite där så passar detta mig utmärkt.

Så just nu sitter jag här och bara väntar... Väntar på att syrran, mamma och pappa ska komma så allt det roliga som jag väntat ett par månader på nu äntligen kan börja...

      Lars Winnerbäck på höstturné ♥




Igår pratade jag och min syster om hur vi saknade att få gå på en Lars Winnerbäck konsert nu i sommar. Konsert med Lasse har varit sommarens höjdpunkt för oss ett antal år nu förrutom de 2 år som vi åkt som han har haft höstturnéer, 2004 och 2007. Men då har vi vetat om det redan när sommaren varit påväg att han ska ha turné på hösten. Men i år så har vi bara hört att Peace & Love och Hultsfred ska vara de ställen han ska uppträda på så besvikelsen har varit stor. Men idag så fick vi underbara nyheter i Expressen och på Lasses Myspacesida.

Lasse kommer släppa nytt album och ge sig ut på turné i höst! Han kommer även att ge ut en sångbok som heter "112 sånger" med bland annat fullständiga texter och vi kommer få följa olika epoker i Lasses liv i bilder. Mycket annat kommer även att finnas i denna bok som ett Winnerbäck fan självklart måste införskaffa sig.

Det nya albumet som kommer heta "Tänk om jag ångrar mig, och sen ångrar mig igen" släpps den 21 september men redan den 21 augusti släpps singeln "Jag får liksom ingen ordning" och den 30 oktober är det dags för starten på hans höstturné som startar i Lisebergshallen. Biljetter till turnén släpps fredagen den 17 juli kl 09.00.

Så detta mina vänner är exakt de underbara nyheter som vi alla Winnerbäck fans har väntat på!


"Jag är hos dig igen, som du kanske redan hört"

      KANE på Dante's i Portland ♥

Tänk vad man kan snubbla över när man bara ska leta efter en enda liten sak. Jag skulle nämligen leta upp vad de olika avsnitten av Leverage heter på imdb. Christian Kane är med i den och jag hade glömt skriva ner det på avsnitten. När jag ändå var runt och letade på Chris och även tittade efter vilka filmer som var nya som han skulle vara med i så tänkte jag att då kan jag ju kolla upp Steve Carlsson och Jensen Ackles också. När jag var inne på Jensen och tittade upptäckte jag nått riktigt roligt!

På hans sida fanns det nämligen ett inlägg på "forumet" med en youtubelänk och där fick man se när Chris och Steve's band KANE uppträdde på Dante's i Portland på Chris födelsedag den 26 juni i år. Inte nog med att KANE uppträdde, denna dag var även hela casten av Tv-serien Leverge och JENSEN ACKLES där vilket jag i och för sig redan visste från de uppdateringar som Chris skickar ut via sin sida på facebook. Det jag dock inte visste var att Aldis (från Leverage och Supernatural) och Jensen var uppe på scenen och Jensen sjöng tillsammans med KANE ♥





Detta är inte det bästa klippet men är dock det jag kunde hitta som visar hela låten som heter "Luckenbach, Texas". Så det är bara att klicka sig vidare om man går in på youtubefilen syster ;) Himmel vad han fånar sig denna kväll men han ser så strålande glad ut . Själv såg jag nog lika glad ut när jag tittade på dessa klipp för ögonen strålade och jag hade ett leende som täckte hela ansiktet. Dessa grabbar älskar jag nått enormt ♥

Var även tvungen att lägga upp när Aldis o Jensen får hela publiken att sjunga "Happy Birthday" till Chris <3






Underbara saker man kan hitta när man inte ens letar som bara faller i knät på en ;)

      Ny layout!

Så äntligen har jag tagit mig i kragen och gjort iordning min blogg så som jag vill ha den. Förhoppningsvis kommer detta nu göra att jag blir mer inspirerad till att hålla den uppdaterad. Min förra layout tyckte jag inte alls om vilket jag tror gjorde så att jag inte alls ville skriva i den. Men nu har jag alla element som jag vill ha och det bästa är att jag har fått den nästan exakt så som jag ville. Tog mig ca 7 timmar att få iordning med headern och allt. Bra kämpat tycker jag då det är andra gången i mitt liv som jag håller på med att göra layout för min blogg bara. Men nu börjar ja förstå vart man ändrar det en del i alla fall.

Snart kommer jag skriva en hel hög med uppdateringar som redan har hänt. Jag vill att de ska finnas med här då det är så mycket kul som jag inte skrivit ner och jag vill minnas det. Så va beredda på att det kommer komma en hel hög med gamla minnen för en del av er ;)

Ha det gött där ute i sommaren även om vädret här mer tycks vara åt höst hållet...

RSS 2.0