Premiär på Ladies Night i Västerås

Den 18 september var det dags för premiären av Ladies Night med Martin Stenmarck, Anderas Johnson och Mikael Tornving med Magnus Samuelsson som gäst. Detta ägde rum här i Västerås och jag och min kompis Helena var där.

En riktigt kul kväll var det och jag förstår inte hur Martin kommer att kunna göra showen bättre till nästa år. Andreas var den stora anledningen till att jag ville gå på Ladies Night. Fick i och för sig biljetten i födelsedagspresent av Helena men det var Andreas som gjorde att jag verkligen ville gå. Han har nått speciellt och är enligt mig en av de snyggaste personerna i Sverige ;)

När sedan själva showen var över så kunde man köpa biljetter till efterfesten på Blue Moon Bar så vi gick dit där de sålde biljetterna som var i en annan lokal på areanan. Där upptäckte vi ett litet bås eller vad man ska säja med ett bord och strålkastare som riktades dit. Jag började fundera på om de skulle ha signering där och det visade sig att jag hade rätt! Martin och Andreas kom dit och innan vi lämnade Bombardie Arena så hade jag autografer av dem och en bild med mig med Martin och Andreas på var sida =)


På Expressens hemsida så visade de videoklippet från det som jag tyckte var bästa delen av schowen. Slutet, när Martin och Andreas ska gestalta Dirty Dancing <3

Så titta och njut (om klippet fortfarande finns kvar vill säga).

http://www.expressen.tv/noje/1.1712851/stenmarck-och-johnsons-heta-kyss


RSS 2.0