Peter Jöback i Melodifestivalen

"Hej, det här är Peter Jöback. Vad kul att du gillade min låt." Så lät det flera gånger i min telefon när jag för första gången detta år såg Melodifestivalen. Första gången jag ringde för att rösta på Peter Jöback med låten "Hollow" och jag fick hans röst i mitt öra höll jag på att ramla ur soffan av lite chock och glädje. Att artisterna har en hälsning när man ringer har jag inte varit med om innan så det blev verkligen en överraskning.

Jag brukar inte se deltävlingarna till Melodifestivalen. Jag gjorde det först året de hade deltävlingar men när det väl var dags för finalen var jag så förbannat trött på Melodifestivalen så det gjorde jag inte om igen. Nu ser jag bara finalen, förrutom ikväll. För är Peter med så måste jag se! En av mina absoluta favoriter när det gäller svenska artister så detta kunde jag bara inte missa och det var allt bra tur det för han gick vidare till finalen. Tur för svenska folket att han gjorde det så jag inte ringde alla dessa samtal förgäves ;)

Jag gillar hans låt skarpt. "Hollow" är verkligen skapt för Peter och det var så härligt att se honom stå där själv på scenen och hans röst är allt. Inte nog med att hans röst är nått alldeles speciellt men han är en dem som bara ser bättre och bättre ut för var år som går. Han var riktigt läcker denna kväll <3

"This is my life" med Anna Bergendahl var också riktigt bra och gick helt rätt vidare till finalen enligt mig.





      Grattis Lasseman!

Igår fyllde Lasse Larsson i Arvingarna hela 38 år! Stort grattis!!!



      Säsong 6 av Supernatural!

Som jag har väntat på denna nyhet att äntligen bekräftas! Det har gått rykten på alla håll och kanter att Supernatural skulle få en säsong 6 sedan i somras men inte förrän idag så är det officiellt att det faktiskt blir en säsong 6 :D
Jag har hoppats att det skulle bli detta resultat då även skaparen Eric Kripke sagt att det troligtvis kommer att bli en 6:e säsong. När Supernatural började sa han att serien skulle avslutas efter 5 år. Han hade nämligen en plan på hur serien skulle utvecklas och den var 5 år. Men när han sedan sa att han kunde tänka sig att göra säsong 6 av serien i höstas på ett comic convention så tändes ett hopp hos mig.

Att gå med vetskapen av att om så och så lång tid kommer serien att ta slut var fruktansvärt och när säsong 5 drog igång i höstas var det inte riktigt med glädje jag såg att den började för då var det ofta jag tänkte... detta är sista säsongen. Efter våren kommer jag aldrig få se ett nytt avsnitt av Supernatural igen. Hur fan ska jag klara av det?!?! Supernatural är den absolut bästa serie som jag sett. Jag kan inte komma på något jag sätt som är bättre än detta eller ens i närheten. Finns många serier som jag älskar men Supernatural spelar i en liga för sig enligt mig. Finns inte mycket i denna värld som jag håller så kärt som denna serie. Så jag kan med hela min själ säga: Tack för att vi får säsong 6 av Supernatural! 

Info:

The CW Blog

The Watcher





"We got work to do"


      Arvingarna sjunger Lars Winnerbäck!

Okej, tanken var att jag skulle skriva alla mina små inlägg om hösten innan jag började på allvar att skriva om det som händer i min värld men det gick totalt åt skogen ikväll ;)

Som jag redan skrivit så är min syster och kusin på Sandra i Kalmar ikväll för att se Arvingarna spela. P.g.a. sjukdom så kunde jag inte åka ner men vi har en oskriven regel att alltid ringa under några låtar till de av oss tre som inte är närvarande om någon ser dem så jag har fått några samtal under kvällens lopp. Men ett fick mig att totalt tappa all fattning och bli komplett galen av lycka och göra nån form av glädjedans. Först så fick jag höra "Leva Lycklig" i telefonen vilket är en av mina absoluta favoritlåtar med dem men när den var slut så avslutades inte samtalen utan det fortsatte och när jag fick höra introt hamnade jag i någon sorts chock och sedan började Tommy sjunga och det var "Jag får lixom ingen ordning" av älskade Lars Winnerbäck som de sjöng! Hade jag varit på plats då så hade jag säkert spitt sönder i miljontals överlyckliga atomer. Fick totalt glädjefnatt och skrek för full hals med världens största leende på läpparna. Även om det nu är ca 1 timme sen jag fick detta samtal så är jag helt överväldigad av att ha hört det: Jag vet helt klart vad jag kommer kräva att höra nästa gång jag ser dem ;)



"Jag får lixom ingen ordning på mitt liv. Det kan vara så förfärligt. Det kan vara så bra."

      Kryssning med Birka till Riga och Visby 17-20 juli 2009



Nu börjar min uppdatering om min höst och jag börjar där jag i stort sett avslutade. Jag skrev ett inlägg om att jag skulle ha semester och jag börjar där ifrån. Även om jag faktiskt fick med om när jag var på Ladies Night.

Min semster började med att syrran, mamma och pappa kom hem till mig på torsdagen den 16 juli och dagen efter så var det dags att bege oss med Birka Cruises bussen mot Stockholm och Birka Paradise. det var en helt underbar kryssning vi fick uppleva. God mat, underhållning av Sandins ;), strålande väder (förrutom i visby!) och en upplevelse jag sent kommer att glömma. Att uppleva Riga var en upplevelse men det bästa med Riga var ändå när vi kom in med båten. Där åkte vi, på Daugavas vatten och både jag och syrran tänkte på Lars Winnerbäck ;) Vi var tvugna att sitta med fötterna i Daugavas vatten när vi väl hittade en liten trapp ner till vattnet för kanten ner på de andra ställen var alltför hög för sådana nöjen. Det spelade ingen roll för oss hur smutsigt det än kunde vara i vattnet för när vi väl var där var vi tvugna för vem vet om vi någonsin kommer komma dit igen. Men jag hoppas för det var en mysig stad att bara strosa i och bara vara.


Börjar med lite bilder från början av vistelsen på båten och sedan några bilder från när vi var i Riga.




I Visby var vädret underbart, i början och efter bara någon timme så var det som om hela himlen öppnade sig så jag, syrran och vår kusin spenderade den mesta tiden tillsammans på terminalen innan vi skulle gå ombord på båten igen.



Som sagt, detta är en resa jag som kommer finnas med mig länge.

      Måste uppdatera här!

Ser att det är evigheter sen jag skrev här och det hände så mycket i höstas så det måste jag skriva om. Kommer bara bli små korta inläggen men vill att ni ska få se allt kul som hände men jag måste även få skriva av mig om det mörka och tråkiga som skedde också.

Känner att jag är redo att kunna få ner något om det jag känner utan att bryta ihop. Att "bara" känna det gör att jag inte rikigt kan bearbeta det klart men det är även den viktigaste tiden för mig att sörja även om det är när jag får skriva av mig som alltihop verkligen kommer att bli lite mera verkligt och inte bara en ond dröm.

Min år 2009 var fyllt av glädje men även djup sorg.

      Helgen förstörd av sjukdom

Igår skulle jag egentligen ha åkt med tåget till Kalmar för att tillbringa helgen med min älskade darlings, syrran och vår kusin och på lördags kvällen skulle vi ut och ha kul på Sandra där Arvingarna ska spela. Som vi har längtat efter denna helg sen i november!

Men natten till fredag skulle jag så klart råka ut för en mildare variant av magsjuka. Så med värkande mage, feber och värk i kroppen var det helt omöjligt att orka sitta på tåget i ca 5 timmar för att ta sig till Kalmar. Jag vaknade inte heller förrän kl 14.30, ungefär 3 timmar innnan tåget skulle gå. Men jag hoppades verkligen att jag skulle bli så bra under dagen och natten att jag skulle orka åka på lördagen men magen var fortfarande öm och det vore helt idiotiskt att försöka sig på att sitta på ett tåg med en mage och kropp som gör ont.

Känns för jäkligt att missa denna lördagskväll med mina älskade men det får jag ta. Jag hade ändå inte kunnat njuta av kvällen med tanke hur jag mår just nu så då är det bättre att stanna hemma och ta hand om sig själv.

Men mina sötnötter! Ha så jäkla kul ikväll och kör på ;)


RSS 2.0